9 am to 6 pm

Monday to Friday

Fco. Medina Ascencio Local 46 Inside Sunscape

Puerto Vallarta.

+52 (322) 148 3701

info@exclusive-realtors.com

Compare Listings

Alles over moeder en dochter in het oktobernummer van psychologieën

Robin Wright, wiens filmcarrière decennia dekt, vertelt ons over zijn jeugd, over het vervallen huwelijk met de show van Peny, over kinderen, maar het belangrijkste gaat over zichzelf. Het thema van dit nummer is de relatie van moeder – waarin er altijd grenzeloze liefde en sterke agressie is. Hoe deze relaties op te bouwen, zodat liefde zal winnen?

Robin Wright op onze “bank”

Over ouders. ‘Ze gingen uit elkaar toen ik twee jaar oud was. Ik herinner me hoe papa huilde toen mijn moeder in de auto en mijn broer stopte. Huilde, begeleidend … na 13 jaar, in een gesprek met mijn moeder herinnerde ik me deze aflevering, en ze was zeer verrast. Ze herinnert zich geen tranen en herinnert zich over het algemeen alles anders: als een beslissende bevrijding, terugtrekking uit het verleden. Ze herinnert zich dat we afscheid namen en vertrokken

. Weet het niet. Misschien schreef dit jeugdbewustzijn tranen toe aan mijn vader, mijn eigenlijk tranen ..

Over het huwelijk. “Mijn eerste huwelijk met een collega in Santa Barbara was een huwelijk van gevechtskameraden: een continu feest, en het eindigde snel. Maar met de Shon was alles oorspronkelijk serieus. En dat werd voor altijd gedacht. Ja, en dus gebeurde het: 20 jaar relaties – voor mij is het een synoniem “altijd”.

Over pyjama. “De meest natuurlijke kleding. Daarom hebben ontwerper Karen Fowler en ik zijn eigen lijn ontwikkeld voor hun pyjama om ze te verkopen ten gunste van slachtoffers van geweld in Congo, en ik werd het gezicht van het merk. Het was een oprecht idee. Help iemand door wat je echt liefhebt-het vertelt de zuiverheid van actie … “

Over het leven. “Toen ik wakker werd en besefte: er is niets om je zorgen over te maken. Ik deed iets in mijn leven, ik overleefde iets en maakte me zorgen, ben ik goed, wat ik ben als een actrice, als moeder, als een vrouw. En het was stom om zich zorgen te maken – het was gewoon nodig om te leven. Ik realiseerde me dat er niets was om zich zorgen over te maken, niet omdat de kinderen volwassenen werden en mijn huwelijk voorbij was – uiteindelijk is het huwelijk een prachtig fort, maar hoeveel je kunt leven achter de vestingwerken! Nee, ik realiseerde me dat je je geen zorgen kunt maken, omdat de ervaring van wat al is ervaren, zegt: Live, je kunt gewoon leven “.

Moeder en dochter: vind de juiste afstand

Ideaal en rivaal, object van aanbidding en jaloezie, te dichtbij of ontoegankelijk. Moeder wordt het voorwerp van de gepassioneerde liefde van haar dochter en houdt van haar als reactie. Deze liefde begint met een fusie, er zit rivaliteit in, soms is het geschilderd met verborgen agressie. Onze test voor twee zal laten zien of u een gezonde afstand hebt kunnen vinden. Anna Skavitina van kinderen legt uit hoe u via de afdeling een meer rustige relatie kunt komen, en onze heldinnen – Anna en Sofia Ardova, Alla en Julia Latinins – praten over hun speciale connectie. Ten slotte beschrijft de psychoanalyticus Claude Almos het onvermijdelijke drama van de veroudering van de moeder, dat de dochter moet accepteren. Lees ons “dossier” over hoe we van elkaar kunnen houden zonder jezelf te verliezen.

Bekijk: wat er met ons gebeurt?

Geest van tijd. Het misbruik maakt ons meer menselijk. Iedereen die vervaagt geeft het signaal aan anderen: “Ik ben niet bang om het fatsoen te overtreden en een risico te nemen”. Dit betekent dat hij klaar is om zijn status te kleineren, zijn kwetsbaarheid te tonen.

Vraag. Waarom openbare lezingen zo populair zijn? Vier antwoordopties.

Wiskunde 45% van de LinkedIn -netwerken reageerde met werk omdat ze geen prospects zien, 41% stopte door de ontevredenheid door de chef. Ontevredenheid met salaris alleen op de vierde plaats.

Trefwoorden Anna Parmas. De directeur van de beroemde clips van de Leningrad -groep over hoe zij, met de hulp van Albert Einstein, lessen geeft.

Boeken. Voor het eerst werd de oude Romeinse William Saraoyan vertaald “Boys for Girls, Girls for Boys”. Helemaal niet over kinderen, maar over getrouwde stellen.

Pokemon Invasion: welk voordeel dat ze ons opleveren?

Als je nog steeds geen enkele Pokemon hebt gevangen, dan is dit waarschijnlijk omdat je Pokemon bent. Nee, misschien is dit te categorisch. Pokemon kan niet eens worden gezocht. Maar om de verleiding te weerstaan ​​om erachter te komen waarom deze hobby de hele wereld onder de knie heeft en naar welke gevolgen het zal leiden, is volledig onmogelijk. Ons onderzoek naar dit verhaal van de verovering van de wereld met opmerkingen van psychologen Evgeny Osin, Natalia Bogacheva en Yerbol Ismailov, evenals de speciale mening over de psychoanalyticus Andrei Rossokhin, videospecialist Jan Lero en sociaal psycholoog Akop Nazaryanan. De conclusie is nogal optimistisch: het vangen van Pokemon leidt spelers in de echte wereld, helpt te communiceren, geeft een pauze, ontwikkelt aandacht, creëert een staat van stroom … tenzij het natuurlijk afhankelijk wordt.

Ook in de kamer

  • Liefde. Bouw een paar gebaseerd op passie? We zijn gewend aan te denken dat gepassioneerde liefde onvermijdelijk eindigt met teleurstelling idealiter of helemaal niet eindigt als het object onbereikbaar is. Maar het kan de manier van kennis worden waarin we een ander openen en, vooral, onszelf.
  • Gedrag. Hoe passieve agressie zich manifesteert en dat we ertegen kunnen zijn.
  • Speelbaar theater. Drie enthousiaste deelnemers aan deze speciale improvisatie over een bepaald onderwerp praten over wat ze houden van het afspelen en wat hij geeft aan de acteur, verteller en kijker.
  • Zelfreflectie. “Anderen zijn de schuld van alles!”Pech, omstandigheden, domheid of traagheid van anderen … we vinden manieren om onszelf verantwoordelijkheid te verlichten voor onze eigen fouten. Waarom is het zo moeilijk voor ons om toe te geven dat we de schuld moeten geven?
  • Mijn geschiedenis. Daria Lisichenko, de maker en het hoofd van de Orbi Foundation, die ons informeert over de tekenen van een beroerte, helpt patiënten na een beroerte en hun familieleden, heeft persoonlijke scores met een beroerte die het leven van haar familie volledig heeft veranderd.
  • Therapie. Wanneer het tijd is om het kind naar een psycholoog te leiden? Kinderpsychologen Tatyana Pyatnik en Galiya Nigmetzhanova leggen uit waar ze op moeten letten, maar beweren unaniem: u hoeft niet te wachten tot alarmerende signalen tot een overleg komen. Zelfs als ouders ouders geen last hebben.

Nieuw psychologie -nummer met Robin Wright te koop vanaf 9 september. Lees het interview met de actrice op onze website aan het einde van de maand.

img

Realtors Exclusive

Related posts

Tekenen van leugens: hoe een bedrieger te identificeren in spraak en gedrag

Het leven in de samenleving leerde een persoon om de realiteit te vervormen in zijn eigen belangen....

Continue reading
by Realtors Exclusive

Join The Discussion